Jeroen Winkelman wordt senior adviseur International Real Estate bij Sweco

Jeroen Winkelman is per 1 mei gestart als senior consultant International Real Estate bij Capital Consultants van ingenieursadviesbureau Sweco.

Winkelman heeft ruime ervaring in de vastgoedsector zowel in Nederland als daarbuiten. In zijn functie zal hij zich onder meer focussen op het verder versterken van het internationale netwerk van Sweco.

Winkelman heeft door zijn jarenlange ervaring als regional manager International Real Estate Europe bij Bouwinvest een uitgebreid netwerk opgebouwd in het vastgoed, zowel binnen Europa als de EMEA regio. De afgelopen drie jaar was hij managing director bij TH Real Estate in Londen.

Winkelman heeft zin in zijn nieuwe uitdaging. “Ik kijk ernaar uit om samen met collega’s onze klanten te adviseren over duurzaam en innovatief beleggen in vastgoed en infrastructuur. Capital Consultants van Sweco is exclusief toegewijd aan (inter)nationale vastgoed- en infrastructuurbeleggingen. Daarnaast maakt Capital Consultants deel uit van het grootste ingenieursadviesbureau van Europa. Dit zorgt ervoor dat we alle technische kennis in huis hebben van de assets waarin onze klanten investeren”.

“Jeroen is een klantgerichte vastgoedprofessional met uitgebreide internationale ervaring in zowel direct als indirect vastgoed”, vertelt Saskia van den Bronk, afdelingshoofd Capital Consultants. “We optimaliseren vastgoed- en infrastructuurportefeuilles naar allocatie en rendementrisicoperspectief. Met de komst van Jeroen versterkt Capital Consultants haar expertise en zijn we nog beter in staat om pensioenfondsen en andere eindbeleggers te adviseren over toekomstbestendig beleggen”.