JLL Nederland maakt tien promoties bekend

Internationaal vastgoedadviseur JLL maakt vandaag tien nieuwe benoemingen binnen de organisatie bekend.

Rogier van der Bol (Head of Work Dynamics) is benoemd tot Executive Director. Van der Bol vervult een sleutelpositie in JLL’s lokale en internationale advisering en is sinds 2021 lid van het Nederlandse Management Team.

Daarnaast zijn de hierna genoemde professionals bij JLL benoemd tot het volgende Director-niveau passend bij hun functie:

Jochem Wagemaker (Head of Project & Development Services) vanwege de significante omzetgroei die hij behaalde en zijn bijdrage aan de uitbreiding van het team.

Owen Zachariasse (Head of Workplace Strategy) vanwege de succesvolle verbreding en verdieping van de Workplace Strategy dienstverlening, die hij wist te bewerkstelligen tijdens de COVID-19-pandemie. Daarnaast speelde Zachariasse een grote rol bij de verdere implementatie van JLL’s duurzaamheidsstrategie.

Jordy Verhoeven (Head of Agency Industrial & Logistics) vanwege zijn prominente rol in het recordresultaat van JLL in de industriële en logistieke markt.

Barthold van Hasselt (Head of Agency Offices Utrecht) en Daphne Pronk (Head of Agency Offices Amsterdam) vanwege hun leidende rollen in verschillende omvangrijke en succesvolle transacties waarbij JLL betrokken was als adviseur.

Lennard Magis (Head of Retail & Residential Capital Markets) vanwege zijn significante bijdrage aan de ontwikkeling van JLL’s retail- en woningteam.

Christiaan Tuitman (Consultant Capital Markets Offices) vanwege zijn analytische rol in verschillende omvangrijke beleggingen voor opdrachtgevers van JLL en de begeleidende rol die hij speelt als mentor voor startende professionals binnen de organisatie.

Tamara Weeda (Projectmanager Project & Development Services) vanwege de toonaangevende rol die zij speelt in grootschalige huisvestingstrajecten voor opdrachtgevers van JLL.

Rick van Zon (Team Leader International Clients Valuation Advisory) vanwege de leidende rol die hij speelt in het dagelijkse management van verschillende internationale waarderingsmandaten van JLL en de HypZert (MLV) certificering die hij recent behaalde.