Informed Consulting huurt kantoor van 1270 m² in Woerden

Informed Consulting verhuist naar de Vijzelmolenlaan 8B te Woerden. 

De Vijzelmolenlaan 8B is op een zichtlocatie gelegen aan de doorgaande weg Middellandbaan met een moderne up to date uitstraling aan zowel binnen- als buitenzijde. De totale vloeroppervlakte bestaat uit circa 1270 m2 bvo kantoorruimte verdeeld over vier bouwlagen alsmede 26 parkeerplaatsen. De eigenaars van het pand hebben er voor gezorgd dat het complex instapklaar te huur stond. Tezamen met een uitgebreide marketingcampagne is het object daarmee relatief snel verhuurd.

Informed Consulting heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten. Zij waren voorheen gevestigd op bedrijventerrein Lage Weide te Utrecht en zijn per 1 december naar het pand aan de Vijzelmolenlaan verhuisd.

Informed Consulting is een it-bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en implementeren van EIM (Enterprise Information Management) oplossingen voor de farmaceutische industrie en overheid. Het bedrijf werkt met bekende oplossingen als Documentum en Sharepoint en ontwikkelt daarnaast ook eigen producten en applicaties. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en zocht daarom een geschikt pand om de komende jaren verder in te groeien. 

Verhuurder werd in deze transactie geadviseerd door IJsselstreek Zakelijk.