Hudson's Bay schort opening in Amstelveen op

In maart opent Hudson’s Bay haar deuren in Enschede (8 maart) en Amersfoort (15 maart), gevolgd door de winkelopening van Hudson’s Bay Haarlem (5 april) in april.

Het Algemeen Dagblad schrijft donderdag dat Hudson’s Bay afziet van zijn oorspronkelijke plan om twintig warenhuizen in Nederland te openen. De winkels waar al huurcontracten voor zijn getekend gaan nog wel open, nieuwe winkels komen er voorlopig niet bij. 

Hudson's Bay heeft de opening van de winkel in Amstelveen uitgesteld tot het voorjaar van 2019. Verhuurder van dit voormalige V&D pand is het premium retail fonds van ASR vastgoedvermogensbeheer. Ontwikkelaar van het pand, Top Vastgoed, laat weten dat het pand binnen nu en twee maanden wordt opgeleverd. Vervolgens is het aan Hudson's Bay om het pand naar wens in te richten.

De opening van het aangekondigde filiaal in Amstelveen, later dit jaar, wordt uitgesteld tot het voorjaar van 2019. 

In het interview met AD laat Hudson's Bay weten meer verwacht te hebben van de winkel in Amsterdam. Het winkelwarenbedrijf heeft eerder aangegeven de formule van de winkels aan te passen naar de verwachting van de klant.

 

Laatste nieuws

Evenementen