Hans Peter Fris lid raad van advies Sociëteit Vastgoed Netwerk

De directeur van Fris, Hans Peter Fris, is lid geworden van de raad van advies van Sociëteit Vastgoed Netwerk.

Deze invulling past in de nieuwe structuur van het verbindende (inter)nationale bouw- en vastgoednetwerk van de stichting. In een opererend netwerk van honderden beslissingnemers wordt de volledige range aan vastgoeddisciplines samengebracht ter versterking van persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei. Hiertoe worden jaarlijks, buiten de 30 meetings en events, ook opleidingen en workshops aangeboden via Sociëteit Vastgoed Academy. Kennis bundelen en expertise delen zorgt voor leer- en ontwikkelingsdoelen ter stimulans van de members en het netwerk.

Nieuwe structuur Sociëteit Vastgoed
De nieuwe structuur van Sociëteit Vastgoed Netwerk zal het dagelijks bestuur onder leiding van Claudia van Haeften MBA MSV de mogelijkheid bieden tot verdere groei en ontwikkeling. Door middel van diverse Leaders of Change Teams, waar de raad van advies er één van is, zullen de leader teams sector overstijgend hun input ter optimalisatie van de stichting en ter versterking van de branche delen. Het aanjagen van innovatie staat daarbij centraal, terwijl een multilateraal vertrouwen georganiseerd wordt door het introduceren van nieuwe business modellen.

Fris is gevraagd vanwege zijn jarenlange kennis en ervaring in de zakelijke en particuliere vastgoeddienstverlening en zijn ambitie om klanten optimaal en proactief te ontzorgen.