Groeiend Robey landt in markant veem uit wederopbouw

Het ambitieuze Rotterdamse sportmerk Robey heeft een huurovereenkomst getekend voor ca. 550 m2 aan kantoor en showroomruimte in het gemeentelijk monument aan de Sint Jobsweg 30 te Rotterdam.

Robey Sportswear is als sportmerk onder andere bekend als kledingleverancier van diverse voetbalclubs in het betaalde voetbal. Zo voetballen Sparta, Willem II, FC Groningen, Telstar, FC Den Bosch en FC Volendam in Robey kleding.

Op dit moment bevindt de showroom en het kantoor zich aan de Piekstraat in Rotterdam maar vanwege de groei en ambitie van het merk Robey zocht het bedrijf een spraakmakende Rotterdamse plek om de business voort te zetten. De overige merken binnen het portfolio van Premium Inc (o.a. Cruyff, Off The Pitch en UP) blijven wel op de huidige locatie.

Met de verhuizing naar de Sint-Jobsweg 30 is het gewenste pand met historie gevonden. Architect Ph. Kanters tekende het gebouw in 1940 voor het bedrijf Blaauwhoedenveem-Vriesseveem. Vervolgens werd het gebouw in 1949 in gebruik genomen voor de handel in koffie, zaden en peulvruchten

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad op namens huurder Robey Sportswear in dit proces. Briq Real Estate trad op namens verhuurder