Green start bouw vervolgfase Landal De Reeuwijkse Plassen

Green en De Vries en Verburg Bouw tekenden op donderdag 11 januari het contract voor de nieuwe bouwfase van Landal De Reeuwijkse Plassen.

De Vries en Verburg gaat na een succesvol traject in de eerste fase, ook de bouw van de vervolgfase van het inmiddels druk bezochte recreatiepark voor haar rekening nemen. Green ontwikkelde in samenwerking met Kolpa Architecten voor ParqGreen opnieuw een gevarieerd aanbod van waterwoningen. Het nieuwe aanbod, dat ontwikkeld is in lijn met de bestaande luxe kwaliteit, is volgens de ontwikkelaar enthousiast ontvangen door bestaande en nieuwe investeerders.

Samen met de vraag vanuit Landal De Reeuwijkse Plassen naar extra aanbod van woningen voor de verhuur, een reden te meer om te werken aan een spoedige uitbreiding. In maart 2018 zal er dan ook gestart worden met de bouw.

De waterwoningen in de volgende fase van het park, bestaande uit totaal 138 woningen, zijn duurzaam ontwikkeld. De nieuwe afgeleide ontwerpen en diverse gevarieerde kleurstellingen van gevels en daken bieden daarbij een passende toegevoegde waarde ten aanzien van de differentiatie in het park. Inspelend op de vraag vanuit de markt van investeerders en huurders beschikken de grotere typen over een luxe uitbouw aan één zijde van de woning. Deze uitbouw biedt ruimte aan een royale slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Het project ParqGreen Reeuwijkse Plassen omvat totaal 283 waterlodges, woningen en villa’s in een groene en waterrijke omgeving. Landal GreenParks verzorgt de verhuur, administratie en marketing van dit recreatiepark onder de naam Landal De Reeuwijkse Plassen.

De eerste fase van het park, bestaande uit 145 woningen, is inmiddels geopend in december 2016. Het park is Green Key Gold gecertificeerd en is volgens Green het meest duurzame recreatiepark van Nederland. De voorzieningen in het park zijn luxe met onder andere een verwarmd zwembad, een natuurspeeltuin en speelzolder, een bijzondere koffiebar, een ambachtelijke ijssalon, een Italiaans specialiteitenrestaurant, een parkwinkel én uitgebreide verhuur van sup’s, boten, fietsen en kano’s.

Laatste nieuws

Evenementen