Goed eerste kwartaal voor Arcona Property Fund

Arcona Property Fund, een beursgenoteerd fonds dat belegt in commercieel vastgoed in Midden-Europa, heeft in het eerste kwartaal van 2018 een operationeel resultaat van € 0,4 mln behaald.

Dat is een verdubbeling van het resultaat ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Voor geheel 2018 handhaaft Arcona Property Fund de verwachting van een operationeel resultaat van € 2,4 mln bij een gelijkblijvende portefeuille.

De nettohuurinkomsten van Arcona Property Fund bedroegen in de eerste drie maanden van 2018 € 1,16 mln. De bezettingsgraad van de portefeuille bedroeg aan het einde van het eerste kwartaal 84,5%. 

‘We zijn tevreden over de resultaten van Arcona Property Fund. Verdere groei van het fonds en het vergroten van de liquiditeit van het aandeel op de beurs hebben onze prioriteit. We werken concreet aan diverse mogelijkheden om onze doelstelling van een fondsomvang van € 500 mln in 2022 te realiseren', zo verklaart Guy Barker, managing director van fondsbeheerder Arcona Capital, in een toelichting.

img
Redacteur
Profiel