Gazeley opent kantoor in Amsterdam

Gazeley, een grote investeerder en ontwikkelaar van logistieke warehouses en distributieparken en onderdeel van GLP, heeft een kantoor geopend in Amsterdam. 

Het kantoor is geopend in het WTC in Amsterdam. In Duitsland, Hamburg is een nieuw, groter kantoor betrokken.

Gazeley is een Europese partij die ontwikkelt en investeert in Europese logistieke warehouses en distributieparken en ook het management ter hand neemt. Het heeft ruim 5 miljoen m2 in het VK, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Naast Gazeley’s actieve portfolio dat voor 96% wordt geleased aan bedrijven zoals Amazon, UPS en Volkswagen, heeft het bedrijf een grondbank voor de ontwikkeling van nog eens 4.9 miljoen m2. Gazeley is GLP’s Europese platform.

Ingo Steves, Managing Director, Northern Europe van Gazeley over de openingen: 'Deze nieuwe kantoren vertalen onze groei in Noord-Europa en zijn essentieel om de band met de klant te versterken. Met behulp van GLP zijn we in staat geweest onze aanwezigheid in de regio te laten groeien. De toenemende vraag van de klant betekent dat we geschikte ruimte nodig hebben om het groeiend aantal medewerkers te huisvesten.'

 

Laatste nieuws

Evenementen