Frans van Toor naar CBRE GI

CBRE Global Investors heeft Frans van Toor benoemd tot Head of Transactions Netherlands, per 1 augustus 2018. 

In deze rol zal hij eindverantwoordelijk zijn voor alle transacties in Nederland, inclusief deal sourcing en aan- en verkopen voor alle CBRE GI (inter)nationale mandaten, voor de sectoren kantoren, winkels, woningen en logistiek. Tevens zal hij John Mulqueen, Head of Transactions EMEA, ondersteunen bij coördinatie van internationale transacties.

Frans van Toor is sinds 1995 werkzaam in de vastgoedsector en begon zijn carrière bij DTZ Zadelhoff. In 2004 werd hij partner bij DTZ Zadelhoff en verantwoordelijk voor het Capital Markets en Research team. Sinds de overname van DTZ Zadelhoff door Cushman & Wakefield in 2016 was hij International Partner Capital Markets en lid van het Executive Committee bij C&W Nederland. Hij heeft ruime ervaring in alle sectoren van de vastgoedbeleggingsmarkt.

In Nederland heeft CBRE Global Investors € 6,1 mrd aan vermogen onder beheer, verdeeld over de vier sectoren. Voor 2018 heeft CBRE Global Investors in Nederland een acquisitie doelstelling van € 750 mln. Lange termijn doelstelling is een beheerd vermogen in Nederland van € 10 mrd.