Focus verhuurt aan Equipe Zorgbedrijven in Rotterdam

Focus ontwikkelt een gespecialiseerde kliniek in Rotterdam voor Equipe Zorgbedrijven.

Na eerdere opleveringen van klinieken in Amsterdam en Eindhoven en ontwikkeling van een kliniek in Hilversum start Focus Real Estate opnieuw met de ontwikkeling van een vestiging voor Equipe Zorgbedrijven. Dit keer wordt een kantoorpand in Rotterdam getransformeerd tot een gespecialiseerde kliniek met diverse operatiekamers.

Focus Real Estate heeft het kantoorpand aan de K.P. van de Mandelelaan in Rotterdam aangekocht van Impact Vastgoed. Impact Vastgoed werd geadviseerd door de Mik Bedrijfshuisvesting. Na de transformatie wordt het langjarig verhuurd aan Equipe Zorgbedrijven, dat zich voor dit project liet bijstaan door adviesbureau Activ Vastgoed.

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken, gevestigd door heel Nederland. Patiënten kunnen hier terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg van hoge kwaliteit, zonder lange wachttijden.

Focus Real Estate is een ontwikkelende vastgoedbelegger. Het bedrijf is reeds lange tijd actief in woningbouw, utiliteit, logistiek, zorg, leisure en retail.