Eveline Steenbergen nieuwe managing director WTC Rotterdam

Per 1 juni 2018 is Eveline Steenbergen de nieuwe managing director van World Trade Center Rotterdam.

Steenbergen vervult deze functie sinds vier jaar ook bij World Trade Center The Hague. Haar aanstelling in Rotterdam betekent een belangrijke stap in de richting van intensieve samenwerking tussen beide World Trade Centers. Hierdoor draagt vastgoedvermogensbeheerder Bouwinvest, eigenaar van beide WTC-vestigingen bij aan een krachtiger Metropoolgebied en wordt een brug geslagen tussen de zakelijke districten. De transitie van WTC Rotterdam is onderdeel van een masterplan, waarin onder andere wordt ingezet om de zakelijke huiskamer van de stad te worden.

Steenbergen is al vier jaar managing director voor WTC The Hague. Niet alleen stond zij aan de wieg van de renovatie van dat gebouw, ook is zij betrokken geweest bij de volledige transitie.

De aanstelling van Steenbergen als managing director van WTC Rotterdam is in lijn met de visie die eigenaar Bouwinvest ontwikkelde. De realisatie van deze duurzame toekomstmissie komt met de renovaties en een recente verduurzamingssprong van energielabel E naar A steeds dichterbij. Transities volgen elkaar op: zo zijn diverse kantoorvloeren gemoderniseerd, wordt er momenteel een nieuwe frontdesk gerealiseerd en levert een nieuw en uitgebreid Business Center einde van de zomer ruimte op voor zowel flexwerkers als kleinere ondernemingen.

Vorig jaar werd een ‘Insurance Floor’ geopend op een geheel gerenoveerde etage in de hoogbouw. Hiervoor werden huurovereenkomsten gesloten met diverse assurantiebedrijven, zoals Starr Underwriting Agents Limited (Netherlands), Light en Onlyyard Shipyard Insurance. De Insurance Floor is inmiddels uitgebreid naar een extra etage binnen de hoogbouw.

Dit najaar nog worden de deuren geopend van de Koffiesalon en een inhouse city gym een oppervlakte van ruim 1100 m². Intussen worden voorbereidingen getroffen voor een toekomstig hotel met een capaciteit tot 200 kamers.