Elmar Schoonbrood wordt co-ceo bij Multi Corporation

Multi Corporation, een pan-Europese platform voor geïntegreerde vastgoedbeheerdiensten, benoemt Elmar Schoonbrood tot fulltime bestuurslid en co-ceo.

Schoonbrood werkt aan de zijde van huidig bestuurslid Steven Poelman. Voorheen was Schoonbrood managing director bij Blackstone, een alternatieve vermogensbeheerder, in Londen, waar hij leiding gaf aan Blackstone's Europese en Turkse retailbeleggingen. Ook was hij verantwoordelijk voor het toezicht op Multi Corporation voor Blackstone sinds hij in 2014 bij de firma in dienst trad.

Voordat hij in 2014 bij Blackstone in dienst trad, gaf Schoonbrood leiding aan het Europese non-performing loan workout team bij Oaktree Capital Management en daarvoor aan het Europese loan workout team bij Morgan Stanley (CMBS Special Servicing). Daarnaast werkte hij in verschillende vastgoed- en structured finance-functies bij Credit Suisse, Fitch Ratings en IPD. Alle functies waren gevestigd in Londen. Elmar heeft een MA in Real Estate van Kingston University en een BA in Business Administration van Fontys Hogeschool voor Toegepaste Wetenschappen.