Element Offices huurt kantoorruimte in de Wilhelminatoren in Rotterdam

Ter uitbreiding van het full-serviced business concept heeft aanbieder van flexibele kantoorruimte Element Offices ruim 3000 m² kantoorruimte aangehuurd in de Wilhelminatoren op de Kop van Zuid in Rotterdam. 

De komende maanden zal er hard gewerkt worden om het interieur van de Wilhelminatoren volledig te re-stylen, vijf stijlvolle interieurthema’s zorgen voor een trendy look & feel. Element Offices noemt zich ‘een hotel voor bedrijven’. 

Een business center, waar op flexibele basis, professionele kantoor- en vergaderruimte kan worden gehuurd. Of er nu behoefte is aan het gebruik van een private-office voor een dag, een vergaderruimte in een van de interieurstijlen, dan wel een zelfstandige kantoorunit voor meerdere medewerkers voor langere tijd: voor alle type bedrijvigheid zegt Element Offices een oplossing te bieden.

Element Offices is momenteel gevestigd op tien locaties in Nederland en is op zoek naar verdere uitbreidingsmogelijkheden op prominente zichtlocaties nabij snelweg of IC stations.

Eigenaar van de Wilhelminatoren werd bijgestaan door De Lobel & Partners, die samen met De Mik Real Estate Partners en JLL belast zijn met de verhuur van het gebouw. Fokker Real Estate is vastgoedadviseur van Element Offices.

Laatste nieuws

Evenementen