Eerste fase Flexizone Vianen volledig verhuurd

De eerste fase van het nieuwe flexconcept Flexizone in Vianen is 4 maanden na de opening volledig verhuurd. De bouw van fase 2 is inmiddels gestart.

Flexizone opende in september 2017 feestelijk de deuren in een bedrijfscomplex aan de Limiet 13-15 in Vianen, dat is aangekocht door Henley 360. Dit is ook het bedrijf dat Flexizone heeft gelanceerd.

Het complex op bedrijventerrein De Biezen is voorzien van kantoor- en bedrijfsruimte en ruime parkeergelegenheid. Het ligt tegenover de Makro, nabij de op- en afrit van de rijkswegen A2 en A27.

“We hadden zeker geen vliegende start”, alsdus Sylvia de Haas, commercieel directeur Nederland. Zij vervolgt: “Wij hebben Flexizone eerdere uitgerold in Rotterdam. Dit was een groot succes. Maar Vianen is niet te vergelijken met de Rotterdamse markt. Door sterke lokale marketing en een goede samenwerking met online brokers Flexas.nl en Skepp mochten we de eerste klanten verwelkomen. Daarna hebben we gedaan waar we goed in zijn en heeft Flexizone zichzelf bewezen. Klanten werden ambassadeurs en toen ging het snel.”

Flexizone kent een brede doelgroep. De Haas legt uit: “Onze klanten komen bijvoorbeeld uit de e-commerce en webtechnologie, maar we hebben ook een drukkerij, een cosmetisch labratorium en een wijninkoper. Het leuke in Vianen is dat klanten elkaar opzoeken. Zo slaan een salesadviesbureau, evenementenbureau en een grafisch vormgever de handen in één en zullen op korte termijn hun eigen ruimte verlaten en huren zij gezamenlijk een hele vleugel binnen het gebouw. De vleugel moet een creatieve hub worden.”

Flexizone is een flexconcept en biedt workboxen, kantoren en opslagruimte voor creatieve ondernemers. Flexizone heeft momenteel twee locaties in Nederland en breidt in 2018 uit met nog 3 locaties in de omgeving in Zuid-Holland en Flevoland.