Drie nieuwe vastgoed- en gebiedsontwikkelaars in dienst bij Timpaan

De groeiende orderportefeuille van projectontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout heeft ertoe geleid dat er drie nieuwe vastgoed- en gebiedsontwikkelaars zijn aangetrokken.

Per 1 september zijn Laurens De Coninck (42) en Vincent Bertram (41) in dienst getreden bij Timpaan, per 1 oktober is Bianca van Leent (42) gestart.

Laurens De Coninck werkte eerder bij Vorm in Papendrecht en woningcorporatie Portaal en zal zich bij Timpaan onder andere gaan bezighouden met de projecten Oosterzijderpark te Zaandam en Haagsche Schouw in Leiden. Zijn belangrijkste drijfveer is “een gebied en haar gebouwen zo te plooien dat mensen er graag komen en blijven terugkomen.”

Vincent Bertram was werkzaam bij Bouwbedrijf De Nijs uit Warmenhuizen en woningcorporatie Rochdale en wordt voor Timpaan actief in de projecten De Linde in Heiloo en Eendragtspolder in Zevenhuizen. Hij gaat zich focussen op “efficiëntie, duurzaamheid, cultureel erfgoed en het centraal stellen van de klant.”

Bianca van Leent werkte hiervoor bij de TU Delft en corporatie/ontwikkelaar Kristal. Zij wordt onder andere de ontwikkelaar voor het project Nieuw Meerzicht in Lisse, en Hof van Kanis in Woerden. “De wijze waarop Timpaan opereert als maatschappelijke onderneming, waarbij de winsten worden aangewend voor meer woonkwaliteit en maatschappelijke doelen, spreekt mij erg aan.”