Drie nieuwe huurders voor Motion Building in Amsterdam

Kantoorgebouw Motion Building heeft drie nieuwe huurders voor ruim 4000 m² kantoorruimte en 42 parkeerplaatsen.

Het gaat om het Fontem Ventures, Priogen Holding en Mitek Systems waarmee eind 2017 langjarige huurovereenkomsten zijn gesloten. Motion Building is gelegen aan de Radarweg 60 in Amsterdam Sloterdijk.

Floris Tummers, Consultant bij vastgoedadviseur CBRE trad op namens de verhuurder. Over deze transacties zegt hij: "De positieve ontwikkelingen in Amsterdam Sloterdijk zorgen voor een transformatie naar een stedelijk werk- en woongebied met veel voorzieningen, dit heeft een sterke aantrekkingskracht op kantoorgebruikers. We zien bedrijven die al gevestigd zijn in Sloterdijk binnen het gebied blijven en in toenemende mate, (internationale) organisaties van binnen en buiten Amsterdam naar Sloterdijk verhuizen. Motion Building heeft hier goed op ingespeeld door op het juiste moment een grondige renovatie door te voeren."

Fontem Ventures huurt 1781 m² kantoorruimte, Priogen Holding 1137 m² en Mitek Systems tekende voor 1126 m² kantoorruimte. Eerder in 2017 verwelkomde Motion Building ook al Orange Business Netherlands als nieuwe huurder voor 1167 m² kantoorruimte.

Motion Building is volledig gerenoveerd met gebruik van hoogwaardige materialen. De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 16.143 m². Het full service kantoorgebouw heeft grote vloeren, een receptie, vergaderfaciliteiten, een restaurant, een coffeecorner, terrassen en ruime parkeervoorzieningen. In Motion Building is nog kantoorruimte beschikbaar.

Motion Building is gelegen in het hart van Sloterdijk-Centrum, direct aan de A-10, ringweg van Amsterdam en de A5. Vanaf het kantoorgebouw is het 5 minuten lopen naar het intercity treinstation Amsterdam-Sloterdijk en met de fiets 15 minuten naar het centrum van Amsterdam.

CBRE trad op voor de verhuurder, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. JLL trad als adviseur op namens Priogen Holding. Mitek Systems en Orange Business Netherlands werden geadviseerd door Colliers International. Fontem Ventures werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Laatste nieuws

Evenementen