Drie nieuwe equity partners bij NautaDutilh

Bastiaan Assink, Ezechiel Havrenne en Frans Overkleeft zijn als equity partners aangetreden bij NautaDutilh.

Assink is gespecialiseerd in arbitrage en (daaraan gerelateerde) litigation. Hij vertegenwoordigt en adviseert binnenlandse, buitenlandse en multinationale partijen in gewichtige zaken rond complexe ondernemingsrechtelijke en privaatrechtelijke vraagstukken, waaronder vorderingen uit hoofde van commerciële contracten, aandeelhoudersgeschillen, misgelopen joint ventures en de aansprakelijkheid van bestuurders en aandeelhouders, met name op het gebied van internationale bedrijfsarbitrage. Hij blijft ook parttime actief als hoogleraar ondernemingsrecht.

Havrenne geeft leiding aan de praktijkgroep Investeringsfondsen in Luxemburg. Zijn klantenkring bestaat uit internationale private-equityfondsmanagers, wereldwijd actieve vastgoedfondsmanagers, kredietinstellingen, financiële instellingen, institutionele beleggers, promotors van beleggingsfondsen en zeer vermogende particulieren.

Overkleeft is gespecialiseerd in corporate litigation. Hij richt zich vooral op transactiegerelateerde geschillen, waaronder zaken die betrekking hebben op omstreden openbare overnamebiedingen en aandeelhoudersactivisme. Hij is onlangs gepromoveerd op de positie van aandeelhouders in beursvennootschappen. Vanuit zijn achtergrond in M&A is hij de aangewezen persoon om de praktijkgroep Transactiegerelateerde geschillen van NautaDutilh te versterken.