Drie benoemingen bij Rubens Capital Parnters

Rubens Capital Partners heeft 3 medewerkers benoemd, Jan Nab (r) als financieel directeur, Bas Schotanus (m) als  technical director en Sophie Meeuwissen (l) als asset manager.

Jan Nab (38) is benoemd tot financieel directeur bij Rubens Capital Partners. Met deze benoeming is hij tevens toegetreden tot de directie, die daarnaast bestaat uit Jan Arend de Vos van Steenwijk, Patrick Steenstra Toussaint en Robert-Jan van Duijn.

Bas Schotanus (39) is aangenomen als technical director en wordt verantwoordelijk voor het aansturen van alle technische processen en het project management. Hij heeft meer dan 10 jaar bij DTZ Property Management (C&W) gewerkt begon zijn carrière in 2001 bij TBI bouw.

Sophie Meeuwissen (26) is aangenomen als asset manager bij Rubens Capital Partners. Ze is afkomstig van ASR Vastgoed en is haar carrière in september 2014 begonnen bij DTZ Zadelhoff.

Rubens Capital Partners is een onafhankelijke vastgoed asset en investment manager, actief op de kantoren-, winkel- en woningmarkt. Klanten van Rubens zijn (internationale) institutionele beleggers en family offices. Rubens heeft circa € 2,5 mrd aan assets under management. Het vastgoed is gelegen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten.