Dela Vastgoed koopt drie winkelcomplexen

Op 29 maart heeft Dela Vastgoed winkelcomplexen gekocht aan de Hooge Steenweg in Den Bosch en de Oudegracht in Utrecht. Als onderdeel van dit pakket is vanuit strategische overwegingen ook de Promenade in Heerlen verworven.

Het complex aan de Hooge Steenweg 6–8/Korenstraatje 13 in Den Bosch heeft een totale oppervlakte van circa 471 m², waarvan 293 m² op de begane grond. Het geheel is verhuurd aan Miss Etam.

De winkelruimte aan de Oudegracht 118 in Utrecht is verhuurd aan Flying Tiger. Het totale oppervlak bedraagt circa 350 m², waarvan circa 240 m² op de begane grond. Boven de winkelruimte zijn 7 studentenappartementen gelegen.

In Heerlen is Dela Vastgoed al voor een gedeelte eigenaar van het pand van Miss Etam. De winkel is gelegen aan Promenade 27a–29. Het betreft een totale oppervlakte van circa 701 m², waarvan ongeveer 168 m² op de begane grond. Het object is nu geheel verhuurd aan Miss Etam.

De koopsom van deze drie complexen bedraagt € 10,6 mln k.k., hetgeen overeenkomt met een bruto aanvangsrendement van ongeveer 5,3%.

De verkopende partij van de drie objecten is Tenstone/SafeHarbour. KroesePaternotte trad op als adviseur van de verkoper. Houthoff heeft Dela Vastgoed geadviseerd bij deze aankoop.