Deka koopt Sijthoff City in centrum Den Haag

Deka Immobilien heeft Sijthoff City, een gemengd pand in het centrum van Den Haag verworven. Het complex wordt overgedragen aan vastgoedfonds WestInvest InterSelect. De aankoopprijs is niet openbaar gemaakt.

Sijthoff City heeft een totaal verhuurbare oppervlakte van 11.500 m2. Met winkels op de begane grond en kantoren op de vier verdiepingen erboven. Het complex werd zes jaar geleden grondig gerenoveerd en biedt een breed gediversifieerde huurdersmix in de belangrijkste voetgangerszone van Den Haag. Het object is langjarig verhuurd aan onder andere Experian, Cordaid Foundation, Superdry en Pull & Bear. Het gebouw heeft een Breeam Very Good-certificaat.

Met deze overname breidt WestInvest InterSelect haar portefeuille in Nederland uit met hoogwaardig vastgoed op een uitstekende winkellocatie. De verkoper is een fonds van het Britse Mcap Global Finance, de Europese dochteronderneming van Marathon Asset. 

NewGround Law heeft in collegiale samenwerking met Loyens Loeff deze transactie vormgegeven. De verkopers zijn begeleid door Edmond de Rothschild. Nadorp Bedrijfsmakelaars adviseerde Deka Immobilien Investments.

img
Redacteur
Profiel

Laatste nieuws

Evenementen