Dax de Heus partner bij Shield Capital

Met de komst van Dax de Heus kan Shield Capital real estate partners doorgroeien en haar dienstenpakket verder uitbreiden met de discipline Project Management en Project Ontwikkeling.

De Heus, die bij Shield Capital toetreedt als partner, heeft ruim 12 jaar ervaring in de vastgoedsector op het gebied van projectmanagement en projectontwikkeling. Voor zijn overstap naar Shield was hij projectontwikkelaar bij Midvast, waar hij verantwoordelijk was voor diverse projecten, binnen zowel het residentiële als commerciële vastgoed.

Hij startte zijn carrière bij DCV Groep waar hij ruim vijf jaar werkzaam was als projectmanager. Bij DCV was De Heus onder andere betrokken bij diverse grootschalige winkeltransformaties in Rotterdam op de Lijnbaan (o.a. Hollister en Desigual) en in de Beursgallery. 

In 2015 maakt De Heus de overstap naar Cromwell Property Group, waar hij ruim vijf jaar werkzaam was, voornamelijk in de functie van Head of Project Management Benelux. Binnen deze functie was hij verantwoordelijk voor de technische performance van de gehele portefeuille, die een waarde van meer dan € 1 miljard vertegenwoordigde. In deze periode kwamen onder zijn verantwoordelijkheid onder meer de grootschalige renovaties/revitalisaties van The Bridge (voorheen het Equinox gebouw), The Mark (Victoria gebouw) en Five55 (Blaak 555) tot stand. Daarnaast was hij technisch verantwoordelijk voor de aankoop van nieuwbouwontwikkeling The Joan. Hij behaalde voor de portefeuille zowel een BREEAM als een WELL certificering.