Daelmans koopt appartementen in Den Bosch

Daelmans Vastgoed heeft 32 appartementen aangekocht in het gebouwencomplex De Haverleij in Den Bosch.

'Voor ons een bewuste keuze. Met deze aankoop willen wij onze vastgoedportefeuille verjongen', aldus Jeroen Gorissen, portefeuillemanager bij Daelmans Vastgoed. De appartementen, die voorheen in eigendom waren van corporatie de Kleine Meierij, liggen aan de Parcivalring in Den Bosch. 

'Met de aankoop van deze 32 torenappartementen investeren wij in royale appartementen in het midden huursegment met een gemiddelde woonoppervlakte van 110 m² en een energielabel B”, gaat Gorissen verder. “Bovendien heeft ieder appartement een eigen parkeerplaats. Hier woon je in de sfeer van King Arthur met alle comfort van nu. De golfbaan in de directe nabijheid completeert het wonen in De Haverleij.' 

Met zo’n 2500 objecten in Nederland, België en Duitsland, is Daelmans Vastgoed één van de grotere particuliere beleggers van ons land. Daelmans Vastgoed is een familiebedrijf. 'Alle disciplines die nodig zijn voor het beheer en de uitbreiding van onze portefeuille, hebben we in eigen huis. Van aan- en verkoop tot administratie en technisch beheer', besluit Gorissen.