DC’s populair in paasweek

In de week van Pasen waren er enkele grote transacties te melden in distributieland.

GLP kocht een verhuurd en nog op te leveren warehouse aan de Witveldweg in Belfeld (Venlo). Het gebouw met een Breeam Very good rating sluit goed aan bij de wensen van GLP, dat bezig is zijn aanwezigheid op de Nederlandse vastgoedmarkt te vergroten.

P3 Logistics, een andere Europese speler op de logistieke markt, kocht in de Overijsselse Hanzestad Deventer een volledig verhuurd logistiek complex. Het zeer ‘moderne’ semi-industriële complex is momenteel volledig verhuurd aan de Nederlandse sportkledingleverancier Deventrade.

Ook in Rotterdam investeerden HighBrook Investors en Proptimize voor de CityLink-portefeuille in een vrijstaand bedrijfsgebouw aan de Shannonweg 33. Het gehele pand met buitenterrein is langjarig verhuurd aan een industriële dienstverlener.

In de PropertyNL datasheet van week 15 en 16 staan onder meer de bovengenoemde transacties. Het wekelijkse overzicht met grotere transacties vermeldt zowel beleggingstransacties als gebruikstransacties van commercieel vastgoed. Dit overzicht wordt ook opgenomen in PropertyNL Magazine.


Laatste nieuws

Evenementen