Concito Vastgoed koopt 33 woningen in Waalre

Concito Vastgoed heeft in Waalre voor een van haar woning-cv’s het project The School gekocht van projectontwikkelaar Dutchloft.

Het project is inmiddels opgeleverd en bestaat uit 33 hoogwaardig afgewerkte appartementen, waarvan er 11 in het sociale segment verhuurd worden.

Het gezicht van het project is de oude Canisius school aan de Gestelsestraat, die een nieuwe bestemming en een stijlvolle transformatie heeft gekregen. Achter het geheel tot 22 appartementen verbouwde schoolgebouw, op het voormalige schoolplein, is een moderne nieuwbouw verrezen met 11 grondgebonden woningen.

Er is door Dutchloft bijzondere aandacht aan milieu en omgeving besteed. Zo wordt in alle woningen gebruik gemaakt van zonnepanelen en zijn alle woningen all-electric.

Dutchloft is een projectontwikkelaar met een klein en toegewijd team dat inmiddels ruime ervaring heeft opgebouwd in het aankopen en transformeren van leegstaande panden, maar ook in het starten van nieuwbouwprojecten waarbij moderne studio’s en appartementen worden gerealiseerd. NL real estate - Knight Frank maakt onderdeel uit van het team van adviseurs van Dutchloft en begeleidde de beleggingstransactie in Waalre.