Coffeecompany naar Bos en Lommerplein Amsterdam

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein.

Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 m² aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt.

“Het Bos en Lommerplein wordt de komende tijd flink onder handen genomen, om uiteindelijk een ontmoetingsplaats te worden waar iedereen uit de buurt en daarbuiten zich thuis gaat voelen”, zegt Barbara Ploeger van Propertize. “Dat we als eerste nieuwe huurder zo’n prachtige landelijk bekende naam mogen bijtekenen, is een geweldige aftrap van de herontwikkeling van dit gebied vol potentie.”

De eigenaren van de nieuwe locatie, de Coffeecompany partners Jun, zijn verheugd over de samenwerking. Zij hebben reeds drie koffiezaken in Amsterdam, alle drie in Oost. Eigenaar Lars Jun: “Bos en Lommer is een buurt waar we ons erg thuis voelen. Ik vergelijk het met het Javaplein waar we ook een zaak hebben. Hier komt een ontzettend gemêleerd publiek, dat maakt het zo leuk. Want onafhankelijk van leeftijd, afkomst, cultuur of religie: iedereen drinkt koffie. Het verbindt.”

Jun ziet de buurt alleen maar levendiger worden. “Bos en Lommer wordt steeds bruisender. Je ziet dat meer en meer jonge gezinnen naar deze wijk trekken, wat de gezelligheid alleen maar zal versterken.” De verbouwing gaat binnen enkele weken van start. Jun hoopt in mei de deuren van zijn nieuwe zaak aan het Bos en Lommerplein te kunnen openen.

Laatste nieuws

Evenementen