Bureau Stedelijke Planning verwelkomt twee nieuwe adviseurs

Susanne Brugman (23) en Sten Hagen (27) zijn per april in dienst getreden als adviseur bij Bureau Stedelijke Planning.

Brugman versterkt team Wonen en Hagen gaat aan de slag in een combinatiefunctie als allround adviseur en projectleider stedelijke ontwikkeling.

Brugman behaalde haar Bachelor Sociale Geografie & Planologie en Master Sociale Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en studeerde af op bewonersparticipatie bij de waardebepaling van cultuurhistorisch erfgoed bij advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos.

Hagen behaalde zijn bachelor Sociale Geografie & Planologie en Master Stadsgeografie aan de Universiteit Utrecht waarbij hij zich richtte op het onderwerp gentrification. Ook behaalde hij zijn Master Internationaal Land & Water Management aan de Wageningen Universiteit en deed hij onderzoek voor Deltares.

Bureau Stedelijke Planning verricht al twintig jaar onderzoek en adviseert over de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen in stedelijke gebieden en regio’s. Het bureau is gevestigd in Gouda, Amsterdam en Eindhoven en is zowel actief voor de overheid als marktpartijen.