Bruijninckx directeur investeringen Benelux bij Edmond de Rothschild

Edmond de Rothschild REIM heeft Niels Bruijninckx per 1 januari aangesteld als director of investment voor het kantoor in Nederland/Benelux.

Bruijninckx richt zich op de verdere groei van assets under management met nieuwe acquisities in de industrie- en kantorensector. Edmond de Rothschild REIM heeft net succesvolle kapitaalwervingscampagnes afgerond en groei in de verschillende fondsen bewerkstelligd.

Hij heeft als taak om de investeringen in de verschillende vastgoedbeleggingsvehikels van Edmond de Rothschild in de Benelux verder uit te breiden, zoals het Edmond de Rothschild European Industrial Fund (EIREF), Benelux Commercial Real Estate Fund (BCREF).

Bruijninckx (41) is afgestudeerd in Real Estate Finance aan de Universiteit van Amsterdam en begon zijn carrière in 2006 bij OVG Projectontwikkeling als commercieel manager. Na een korte periode bij Regus in de regio Amsterdam maakte hij een carrièreswitch naar asset management. In zijn laatste functie was hij senior Asset en Transaction Manager bij M7 Real Estate, verantwoordelijk voor kantoren en last mile logistics.