Bouw 40 appartementen in De Waterkanten te Lisse van start

Woensdag heeft wethouder Cees Ruigrok de officiële handeling verricht ter gelegenheid van de bouw 40 villa-appartementen aan de Piet Heinstraat te Lisse.

Vorm Ontwikkeling en ABC Vastgoed ontwikkelen aan de ringvaart 40 appartementen verdeeld over 2 appartementenblokken. De gebouwen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling De Waterkanten te Lisse.

De appartementencomplexen tellen 5 woonlagen en komen bovenop een deels verdiepte stallingsgarage. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon. Op de bovenste laag bevinden zich 2 penthouses met uitzicht op de ringvaart.
Mark de Vos, projectontwikkelaar van Vorm: “Met dit project voegen we exclusieve woningen toe aan de markt en zetten we weer een mooie stap in de voltooiing van dit prachtige gebied”.

De ontwikkelcombinatie Vorm Ontwikkeling en ABC Vastgoed is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de luxe appartementencomplexen, Ballast Nedam West realiseert de gebouwen. Verwachte oplevering van de 2 appartementencomplexen is het tweede kwartaal van 2019.