Bomvast koopt portefeuille Mennink in Utrecht

Bomvast heeft de monumentale panden aan de Schoutenstraat 4, Annastraat 10 en Oudegracht 366 in Utrecht gekocht. De verkopende partij is een particuliere belegger.

Het rijksmonument aan de Schoutenstraat 4 betreft een winkelruimte met kantoor en bovenwoning dat gelegen is tussen de Neude en Ganzenmarkt. Het oorspronkelijke middeleeuwse dwarshuis bestaat uit zes bouwlagen inclusief kelder met een totale oppervlakte van 495 m² bvo.

Annastraat 10 en 10 bis betreft een bedrijfsruimte met (boven)woning in een rustige straat vlakbij de Sint Willibroduskerk en gelegen tussen de Korte Jansstraat en Korte Minrebroederstraat. Het pand bestaat uit vier bouwlagen inclusief kelder met een totale oppervlakte van 335 m² bvo.

Het gemeentelijk monument aan Oudegracht 366 betreft een appartementsrecht op de begane grond aan de historische Oudegracht. Het is gelegen in de nabijheid van de winkelstraat de Twijnstraat. Het object is voor langere tijd verhuurd aan een reisbureau en heeft een totale oppervlakte van 116 m² bvo.

JB Retail bracht de transactie tot stand namens de verkoper LJ Mennink.