Boerenbond huurt 1600 m² winkelruimte in AaBe-fabriek

Savills Investment Management ERF heeft een overeenkomst gesloten met Boerenbond voor in de AaBe-fabriek. Hier komt een vestiging van dierenwinkel Pets Place en tuincentrum Boerenbond.

De winkelruimte betreft 1600 m² vloeroppervlakte met magazijn en distributieruimte. Boerenbond heeft voor het winkelpand in de AaBe-fabriek een 10-jarige huurovereenkomst afgesloten met ERF Retail Fund. Dit is een van de pan-Europese Retail Fondsen van Savills IM.

Boerenbond – Pets Place gaat op deze locatie tuinartikelen en dierbenodigdheden verkopen. Bij het Pets Place deel horen een trimsalon, gezondheidscentrum en dierenapotheek.

De AaBe Fabriek is een retailontwikkeling die is gerealiseerd in het monumentale fabriekscomplex van voormalige wollenstoffen dekenproducent. De AaBe Fabriek biedt een unieke combinatie van perifere detailhandel, grootschalige detailhandel en een wijkwinkelcentrum, gelegen middenin een groeiende woonwijk. De AaBe Fabriek heeft zijn historische karakter behouden en omvat ruim 31.000 m² aan vloeroppervlak. Het huidige winkelaanbod van ruim 30 winkels bestaat onder meer uit: Beter Bed, Henders & Hazel, Xenos, Eyewish, Zeeman, Blokker, BCC, Leen Bakker, Kruidvat, Toys XL, Kwantum, Roobol en Big Bazar. Daarnaast zijn de supermarkten Jumbo en Lidl aanwezig.

De verhuur is gedaan door Rialto Vastgoedmanagement en RSP. Boerenenbond werd bij deze transactie bijgestaan door Bernheze Makerlaars & Adviseurs.