BaseValue breidt uit met drie nieuwe medewerkers

Taxatie- en consultancybureau BaseValue breidt uit met drie nieuwe krachten.

Wendy Eghuizen-Holtrust is per 1 september in dienst getreden en per 1 januari treden Wendy van den Heuvel-Baetsen en Ruben van der Pijl in dienst.

Eghuizen-Holtrust maakte per 1 september de overstap van woningcorporatie UWOON naar BaseValue. Zij zal zich als office manager bezig houden met ondersteunende en secretariële werkzaamheden.

Van den Heuvel-Baetsen was ruim 18 jaar werkzaam bij Van Luyt Taxateurs in Valkenswaard. Na het overlijden van G.A.H. (Georg) van Luyt MRICS RT zijn de taxatiewerkzaamheden door BaseValue overgenomen. Om de taxatiepraktijk zo goed mogelijk voort te zetten en de aanwezige dossierkennis te borgen, treedt Van den Heuvel-Baetsen in dienst bij BaseValue en zal zij als assistent taxateur haar werkzaamheden voortzetten en uitbouwen.

Van der Pijl start als junior consultant bij BaseValue. Van der Pijl studeerde in november af op het onderwerp Circulaire economie aan de masteropleiding Management in the Built Environment aan de TU Delft. Daarvoor rondde hij de bachelor Bouwkunde aan de TU Delft af. Ruben gaat zich bij BaseValue bezighouden met uiteenlopende taxatie- en consultancyvraagstukken.