BSI Group huurt in Say Building B

BSI Group The Netherlands heeft een zevenjarig contract afgesloten voor de huur van circa 700 m² kantoorruimte in het gebouw ‘Say Building B’ in Amsterdam.

Zij zal vanaf 1 maart 2018 haar intrek nemen op de 4e verdieping van het kantoorgebouw gelegen aan het John M. Keynesplein.

BSI Group The Netherlands is een certificatie-instelling en onder andere grondlegger van diverse ISO-normen. Momenteel is zij gevestigd in het nabijgelegen gebouw ‘Adam Smith Building’ aan de Thomas R. Malthusstraat in Amsterdam. BSI Group The Netherlands blijft daarmee gevestigd in het Riekerpolder gebied.

Het Riekerpolder gebied heeft een grote aantrekkingskracht op internationale huurders en ook in het gebouw ‘Say Building B’ zijn meerdere hoogwaardige bedrijven gevestigd. In de omgeving bevindt zich het Dutch Design Hotel Artemis. Daarnaast wordt het gebied gekenmerkt door een goede bereikbaarheid per auto.

De eigenaar is tijdens deze transactie begeleid door Cushman & Wakefield. BSI Group The Netherlands werd geadviseerd door Spring Real Estate.