BPD en Van Wanrooij ontwikkelen in Son en Breugel

VOF Sonse Hout, een samenwerking tussen BPD en Van Wanrooij Projectontwikkeling, ontwikkelt het plan Sonse Hout in Son en Breugel.  

Woensdag 21 februari is de verkoop gestart van Clusters I en J. De voorinschrijving sluit op 2 maart. 
Clusters I en J omvatten tezamen 65 woningen, met uitsluitend tweekappers en vrijstaand/geschakelde woningen in de prijsklasse tussen ca. € 300.000 en € 600.000 v.o.n. Naast 24 vrije sector huurwoningen omvat het project 41 vrije sector koopwoningen. De koopwoningen betreffen uitsluitend tweekappers en vrijstaand/geschakelde woningen en zijn onderverdeeld in compacte tweekappers, luxe tweekappers met garage, vrijstaand/ geschakelde woningen met een ruime zijuitbouw op de begane grond en zeer ruime vrijstaande woningen met garage. De woningen zijn gelegen nabij het Ven en aan het toekomstige groene park aan de noordzijde van de Jufferlaan en liggen mede daardoor op één van de mooiste locaties in de nieuwe woonwijk Sonniuspark.

Inbo Architecten tekende voor het ontwerp van cluster I en aangrenzend cluster J van Sonse Hout. De bouw van clusters I en J zal worden uitgevoerd door Van Wanrooij Bouwbedrijf en start naar verwachting omstreeks december 2018. Oplevering is voorzien in het najaar van 2019.
Voor de verkoop zijn Van Uffelen Makelaardij uit Eindhoven en Van Santvoort Makelaars uit Nuenen ingeschakeld.