Arno van der Voort vertrekt bij Provast

Na ruim 22 jaar zal Arno van der Voort aan het einde van dit jaar Provast verlaten. Van deze periode was hij 20 jaar partner en de laatste 10 jaar managing partner.

Van der Voort heeft Rechten gestudeerd aan de Leidse Universiteit en aan de ASRE zijn MRE-titel gehaald. Voor zijn overstap naar Provast in 1997 werkte hij zef jaar bij IBC Vastgoed.

'In mijn tijd bij Provast heb ik aan fantastische projecten gewerkt', zegt van der Voort. 'En dat met geweldige collega’s en zoveel relaties, die ik zal gaan missen. Na zoveel jaar projectontwikkeling in de eredivisie met Provast is het is nu echter tijd voor een nieuwe fase en avonturen in mijn leven. Trots en met veel voldoening kijk ik terug op hetgeen wij hebben bereikt in deze periode, van gebiedsontwikkelingen als het Haagse Beatrixkwartier tot prijswinnende iconen als de Rotterdamse Markthal. Ik vertrek in de wetenschap dat het bedrijf beschikt over een voortreffelijk team en een mooie projectportefeuille.'

De andere partners van Provast zijn Martijn Dirks, Anton Koomen, Boudewijn Hellingman en Hans de Jong. Van der Voort is tevens sinds 2013 lid van het bestuur van Neprom. Zijn tweede en laatste bestuurstermijn eindigt aan het einde van dit jaar.

Hans de Jong, managing partner van Provast: 'Arno heeft in de afgelopen 22 jaar veel voor Provast betekend. Hij heeft de ‘Provast kwaliteit’ bewaakt en verbeterd. Als allround vakman heeft hij succesvol zeer complexe en langjarige projecten gerealiseerd.'