APF en Borealis Hotel Group realiseren eerste Staybridge Suites hotel in Nederland

APF International en Borealis Hotel Group herontwikkelen samen het monumentale pand aan de Lange Vijverberg 10-11 in Den Haag tot het eerste ‘Staybridge Suites hotel’ in Nederland.

101 hotelkamers zullen worden gerealiseerd in het pand dat ligt aan De Hofvijver. Het gebouw is 5000 m² v.v.o. groot met een ondergelegen parkeergarage en is in eigendom van een joint venture tussen APF International en Ares Asset Management.

In 2015 kocht APF in een joint venture met Ares Management de Nederlandse IVG-portefeuille, waaronder het pand aan de Lange Vijverberg 10-11. Volgens het Kadaster werd dit pand in 2015 overgenomen voor € 4,8 mln door Traction Netherlands Lange Vijverberg.

Staybridge Suites is een merk van Intercontinental Hotels Group dat zich richt op de gast die een langer verblijf of een ruimere kamer zoekt.

De kamers zijn geschikt voor een ‘extended stay’ en hebben hiervoor alle voorzieningen, zoals een kitchenette, maar lenen zich ook voor een verblijf van enkele dagen.

Na de oplevering is met Borealis een huurcontract overeengekomen voor een periode van minimaal 25 jaar. Het hotel zal na de zomer van 2018 haar deuren openen.