TK Maxx opent winkel in Heerlen

TK Maxx opent op donderdag 27 oktober de deuren van een nieuwe winkel in het centrum van Heerlen. De winkel is gelegen in winkelcentrum De Bongerd aan de Bongerd 4 en heeft een totaal vloeroppervlak van circa 2144 m² verspreid over de begane grond en de eerste en tweede verdieping.

De Bongerd is eigendom van Metroprop en staat in het centrum van Heerlen, naast cultuurcentrum en bibliotheek Schunck. Het winkelcentrum is in totaal 4500 m² groot.

TK Maxx is een warenhuis met een breed aanbod van mode, accessoires, kinderkleding en woonartikelen van bekende merken en designers. De prijzen liggen volgens de Amerikaanse retailer tot 60% lager liggen dan de adviesprijzen. TK Maxx is onderdeel van TJX Europe, de Europese arm van het beurgenoteerde The TJX Companies. Het hoofdkwartier van de groep is gevestigd in de Verenigde Staten. TK Maxx heeft meer dan 495 winkels in de UK, Ierland, Polen, Duitsland en Oostenrijk.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde TK Maxx bij de huur van deze winkel. Voor de verdere expansie van TK Maxx in Nederland zal Cushman & Wakefield de retailer op exclusieve basis blijven begeleiden. Van de Laar Makelaars Maastricht adviseerde de eigenaar/verhuurder Karioka in deze transactie. Op juridisch vlak is TK Maxx begeleid door Houthoff Buruma.

Laatste nieuws

Evenementen