Take Hannesen, Robin van Leeuwen en Job Sijbrandij in dienst bij Deloitte Real Estate

Take Hannessen, Robin van Leeuwen en Job Sijbrandij zijn per 1 september in dienst getreden bij vastgoedadviseur Deloitte Real Estate.

Met deze uitbreiding worden de groeiambities van Deloitte Real Estate verder doorgezet. Take Hannessen is als ontwikkelaar onder meer werkzaam geweest bij VORM Ontwikkeling en ASR Vastgoed Ontwikkeling. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van commercieel vastgoed (winkelcentra en kantoren), woningbouw en gebiedsontwikkelingen. Binnen Deloitte Real Estate zal hij zich als Manager richten op vraagstukken rondom vastgoedtransacties, -waarderingen, -financieringen en PPS-projecten.

Robin van Leeuwen is enkele jaren werkzaam geweest bij een beheerder en een private belegger. Robin heeft een financiële achtergrond en zal zich als Business Analyst voornamelijk richten op vastgoedwaarderingen en transacties.

Job Sijbrandij heeft een planologische achtergrond. Na een stage bij Rijkswaterstaat heeft hij de MSc. Urban and Regional Planning afgerond. Binnen Deloitte Real Estate zal Job zich bezig houden met impact analyses, advies op het gebied van (her)ontwikkeling van vastgoed en locatievraagstukken.