Eerste paal nieuwbouw Consmema op Bedrijvenpark H2O

Op het terrein van Consmema op Bedrijvenpark H2O in Hattem zal op donderdag de eerste paal worden geslagen van het nieuwe bedrijfspand.

Nadat medio 2016 overeenstemming werd bereikt over de grondaankoop (12.000 m²) en ondertussen de benodigde vergunningen zijn verleend, wordt nu gestart met de bouw van het bedrijfspand. Naar verwachting is het nieuwe bedrijfspand met een omvang van 4800 m2 medio 2017 gereed. Het nieuwe pand wordt gerealiseerd op een zichtlocatie langs de A28, aan de Duurzaamheidsstraat in Hattemerbroek.

Onder de The Machinery Group zijn 3 bedrijven samengevoegd; Consmema is toeleverancier van hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS. KTB ontwerpt en levert innovatieve speciaalmachines en constructies voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers. Van stand-alone opstellingen tot volledig geautomatiseerde productielijnen en installaties. Rothi is als machinefabriek, gespecialiseerd in machinale verspaning, onderhoud en reparatie, revisie en klein constructiewerk.

Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van 50 hectare, gelegen langs de snelwegen A28 en A50, bij het knooppunt Hattemerbroek.