Benoeming Mariska Rimmelzwaan en Marsha Sinninghe bij ASR Real Estate

Mariska Rimmelzwaan gaat aan de slag als asset & acquisitie-verkoopmanager ASR Dutch Science Park Fund en Marsha Sinninghe als fundmanager ASR Dutch Core Residential Fund.

Rimmelzwaan gaat samen met de andere collega’s de portefeuille voor ASR DSPF opbouwen. Rimmelzwaan begon haar carrière bij Wereldhave, waarna zij naar Bouwfonds Investment Management overstapte om voor de joint venture IEF Capital te gaan werken. Nadat IEF Capital een aantal fondsen aan Bouwfonds Investment Management had verkocht werd ze gevraagd voor een overstap naar IEF Real Estate Services.

Fundmanager Olle Overbosch is overgestapt van het ASR Dutch Core Residential Fund naar het ASR Dutch Science Park Fund. Marsha Sinninghe zal zijn positie overnemen. Zij werkte de laatste jaren bij vastgoedconcurrent Syntrus Achmea Real Estate & Finance. In de eerste jaren als propositiemanager en het afgelopen jaar als programmamanager voor de directie vastgoedbeleggingen. In deze functie ondersteunde zij de directeur Vastgoedbeleggingen inhoudelijk op projecten met betrekking tot strategie, organisatievraagstukken en de inhoudelijke voorbereiding van vergaderingen/sessies. In 2010 rondde zij haar Master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen af.