Frans Mirandolle en Thijs Peek in dienst Bakkers Hommen Waerdevast

Bakkers Hommen Waerdevast heeft zich verstrekt met Frans Mirandolle (l) en Thijs Peek (r), specialisten op het gebied van respectievelijk de kantorenmarkt en grootschalige gebiedstransities.

Het Eindhovense vastgoedbedrijf Bakkers Hommen Waerdevast speelt in op de marktbewegingen door de focus te verbreden van gebouwtransformaties naar gebiedstransformaties en het revitaliseren van kantoorgebouwen. Tom Bakkers: ‘Door deze stap komt voor BHW de focus nog nadrukkelijker te liggen op duurzame stedelijke ontwikkelingen binnen de G20.’

Die nieuwe aanpak gaat gepaard met het aantrekken van ervaren professionals bij Bakkers Hommen. De afgelopen maanden werden achtereenvolgens Frans Mirandolle als director development en Thijs Peek in de rol van director acquisitions aangetrokken. Mirandolle is een ervaren ontwikkelaar die onder meer voor Arcadis werkte en daarna voor BPD in onder meer Duitsland. Voor hen stuurde hij grotere gebiedsontwikkelingen aan. Peek werkte tot voor kort bij vastgoedfonds NSI met een focus op kantoren als leidinggevende van het Transaction Management team.

Bakkers Hommen Waerdevast heeft haar eerste groei doorgemaakt met transformaties van verouderde kantoorgebouwen tot aantrekkelijke woonomgevingen voor studenten, starters, empty nesters en young professionals. Geleidelijk aan verbreedde de scope zich. Voorbeelden daarvan zijn onder andere de aankoop en herontwikkeling van het Koelhuis op het Campinaterrein in Eindhoven en grootschalige herontwikkelingen met name in Rotterdam en Utrecht.