ASR Vastgoed Vermogensbeheer start afdeling Fundmanagement

Met de toevoeging van het ASR Dutch Mobility Office Fund aan het reeds bestaande platform met het ASR Dutch Prime Retail Fund en het ASR Dutch Core Residential Fund, besloot ASR Vastgoed Vermogensbeheer om een afdeling Fundmanagement in te richten.

Daarnaast zijn per 1 februari Victor Hagenbeek (33) en Olle Overbosch (32) aangetrokken om het team compleet te maken.

De afdeling Fundmanagement wordt geleid door Luc Joosten als hoofd fundmanagement en bestaat verder uit drie medewerkers die werkzaamheden verrichten voor een specifiek fonds. Victor Hagenbeek voor het ASR Dutch Mobility Office Fund, Olle Overbosch voor het ASR Dutch Core Residential Fund. Luc Toren is werkzaam voor het ASR Dutch Prime Retail Fund.

Door deze nieuwe structuur en teamsamenstelling optimaliseert ASR Vastgoed Vermogensbeheer de fondsmanagementactiviteiten van haar fondsenplatform, inclusief de dienstverlening aan haar klanten.

Hagenbeek heeft na zijn studie Vastgoed aan de Rijksuniversiteit Groningen circa 9 jaar ervaring opgedaan als researcher en als portfolio analist internationaal vastgoed bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Overbosch heeft Bouwkunde gestudeerd aan de TU Delft. De afgelopen 4 jaar heeft Olle gewerkt als consultant bij Sweco en was hij in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de buitenlandse woning- en kantorenportefeuille van institutionele klanten.

Laatste nieuws

Evenementen