Prins Constantijn opent Provada

De 13e editie van vastgoedbeurs PROVADA wordt officieel geopend door ZKH Prins
Constantijn, Startup Envoy voor StartupDelta.

De 13e editie van vastgoedbeurs Provada wordt officieel geopend door ZKH Prins Constantijn, Startup Envoy voor StartupDelta. Als Special Envoy van StartupDelta2020 is de Prins nauw betrokken bij bedrijfsinnovatie. In zijn opening statement zal hij zijn licht laten schijnen over het hoofdthema van Provada 2017: Connecting the Future.

ZKH Prins Constantijn, Startup Envoy voor StartupDelta is sterk overtuigd van het belang van innovatie voor de (Nederlandse) economie: “Om concurrerend te blijven is innovatie cruciaal, ook in de bouw- en vastgoedsector. Nieuwe ideeën en innovatieve ondernemingen moeten een kans krijgen. Ik hoop dat Provada Future eraan bijdraagt om van de vastgoedsector een proeftuin voor innovatie te maken.”

Bij StartupDelta2020 is de Prins Neelie Kroes opgevolgd, die tot medio vorig jaar startupambassadeur was. Als adviseur was ZKH Prins Constantijn, Startup Envoy voor StartupDelta al nauw betrokken bij het project. Daarnaast adviseert hij de Europese Commissie in het aanboren van nieuwe markten door onderzoeks- en innovatieprogramma's.

Provada Future is vorig jaar toegevoegd als platform voor trends en innovaties in bouw en vastgoed. Op Provada Future worden tijdens de beurs dagelijks publicaties, onderzoeken en innovatieve projecten gepresenteerd. Ook zijn er match-making meet-ups, masterclasses en netwerkevenementen.

Provada vindt plaats op 30 en 31 mei en 1 juni 2017 in de Amsterdam RAI.