3000 m² aan nieuwe contracten in Transpolis

HOOFDDORP - In het full service kantoorgebouw Transpolis in Hoofddorp is voor 3000 m² aan nieuwe huurcontracten getekend.

HOOFDDORP - In het full service kantoorgebouw Transpolis in Hoofddorp is voor 3000 m² aan nieuwe huurcontracten getekend.

Transpolis is eigendom van de Chalet Group en aan de Polarisavenue 1-101 in het kantorengebied Beukenhorst. Nieuwe huurders zijn de aanbieder van flexibele werkoplossingen Regus, UBEE Interactive, PUIG International, IDMI en Personal fitness studio FIT 20.

Verder hebben Sprintlink, Portman Travel en Cros hun contract meerjarig verlengd en verhuisde JLG binnen Transpolis naar een nieuwe kantoorruimte in het C-gebouw.

Transpolis heeft een oppervlakte van 18.100 m² en is gebouwd in 1991. Bij het gebouw horen 475 parkeerplaatsen. Circa veertig verschillende huurders vinden er onderdak. Het pand maakte vroeger deel uit de KFN-portefeuille (thans Dutch Office Fund). Een consortium van particuliere beleggers onder aanvoering van de latere Chalet Group kocht in 2009 een portefeuille met 39 kantoorgebouwen, waaronder Transpolis.

Eigenaar Chalet Group heeft de recente huurtransacties in samenwerking met DRS Makelaars, ProVIP en DTZ gerealiseerd.