Kapsalon huurt in Buitengewoon Zorgzaam in Vathorst

Kapsalon Geknipt voor Jou gaat zich vestigen in Buitengewoon Zorgzaam in Vathorst (Amersfoort).

Kapsalon Geknipt voor Jou gaat zich vestigen in Buitengewoon Zorgzaam in Vathorst (Amersfoort).

Met de vestiging van Geknipt voor Jou, tandheelkundig Centrum Vathorst en Clinic Pure is de plint van Buitengewoon Zorgzaam in zijn geheel verhuurd. Volgens planning is Buitengewoon Zorgzaam, naast winkelcentrum Vathorst, in het voorjaar van 2016 klaar voor gebruik.

Belangrijke thema’s binnen Buitengewoon Zorgzaam zijn het multifunctioneel gebruik maken van elkaars ruimten en van elkaars capaciteiten. Ook de kapsalon richt zich mede op de bewoners van Buitengewoon Zorgzaam; enerzijds als klanten, anderzijds als hulp bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in de kapsalon.

Buitengewoon Zorgzaam herbergt Accolade Zorggroep, Stichting Sprank, Kindercentrum Bzzzonder en Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Vathorst (GKV).

Zenzo Maatschappelijk Vastgoed ontwikkelt het project, waarbij Lithos Bouw & Ontwikkeling verantwoordelijk is voor het uitvoerende bouwproces. Woningcorporatie de Alliantie wordt eigenaar van het gebouw waarin het concept Buitengewoon Zorgzaam gehuisvest is, om het vervolgens te verhuren aan de samenwerkende (zorg)partijen. De GKV wordt eigenaar van de kerk.