Clubsportive naar postkantoor aan de Raaks in Haarlem

HAARLEM - De fitnessketen Clubsportive opent medio 2007 een nieuwe vestiging in het postkantoor aan de Raaks in het centrum van Haarlem. Hierover is een akkoord bereikt met ontwikkelaar Maeyveld bv. Die heeft het pand in eigendom en is bezig met een totale herontwikkeling. Club Sportive huurt op de begane grond en in de kelder in totaal ruim 2000m[sup]2[/sup].

HAARLEM - De fitnessketen Clubsportive opent medio 2007 een nieuwe vestiging in het postkantoor aan de Raaks in het centrum van Haarlem. Hierover is een akkoord bereikt met ontwikkelaar Maeyveld bv. Die heeft het pand in eigendom en is bezig met een totale herontwikkeling. Club Sportive huurt op de begane grond en in de kelder in totaal ruim 2000m2.

Het postkantoor in hartje Haarlem ligt pal naast het Raaksgebied dat de komende jaren een totale gedaanteverwisseling zal ondergaan. Er komen onder meer woningen, een bioscoop en een ondergrondse parkeergarage met circa 1000 plaatsen. Clubsportive wil zich onderscheiden door een sterk accent te leggen op creativiteit, interieur, muziek en entertainment en ziet in het postkantoor een prima vestigingsplek. Dit mede vanwege de goede bereikbaarheid en de gedurende de komende jaren steeds sterker wordende uitstraling van het Raaksgebied in het centrum van Haarlem.
Het interieur van Clubsportive wordt ontworpen door Concrete Architectural Associates uit Amsterdam. Namens Maeyveld trad DTZ als verhurende makelaar op. Clubsportive bestaat sinds 1998, is hoogwaardig gecertificeerd en had in 2006, verdeeld over zeven vestigingen, ruim 12.000 leden die gebruik maken van de faciliteiten.