Vapiano opent eerste restaurant buiten Randstad in Heuvel Galerie

Onlangs is de eerste vestiging van restaurantketen Vapiano buiten de Randstad geopend in winkelcentrum De Heuvel Galerie in Eindhoven.

Onlangs is de eerste vestiging van restaurantketen Vapiano buiten de Randstad geopend in winkelcentrum De Heuvel Galerie in Eindhoven.

CBRE Global Investors Nederland werkt aan de upgrade van winkelcentrum de Heuvel Galerie. Op vrijdag 15 mei is de begane grond vloer van het Forum-gedeelte dichtgelegd om een centraal plein te creëren.
Het nieuwe restaurant van Vapiano ligt ook aan het nieuwe Forum. Het restaurant is 1100 m² groot en het grootste deel ligt op de eerste verdieping. Om de ruimte voor Vapiano te creëren, zijn drie winkelunits op de begane grond en eerste verdieping samengevoegd.

Het Forum gedeelte in het centrum bestaat uit drie winkellagen en tijdens de upgrade worden losse winkelunits op de begane grond met het souterrain en de verdieping gecombineerd tot grote anchor tenant units. Het nieuwe plein krijgt een internationale look-and-feel en alle winkelpuien worden vernieuwd en naar voren geplaatst. Aan het plein zijn al retailers als Hugo Boss, Guess, Supertrash, Elle en Costes gevestigd en hier worden nog twee winkelunits voor anchor tenants aan toegevoegd. Een daarvan is al verhuurd aan een internationale modeketen.

De Heuvel bestaat in totaal uit ruim 45.000 m² winkels, kantoren, woningen en leisure in de binnenstad van Eindhoven en is het grootste winkelcentrum in de portefeuille van het CBRE Dutch Retail Fund. Grote retailers in het centrum zijn H&M, Hugo Boss en Gerry Weber. Eerder heeft H&M zijn winkel in de Heuvel al uitgebreid tot de grootste van Zuid-Nederland.