Albert Heijn en Bart Smit breiden uit in Arena Den Bosch

Albert Heijn en Bart Smit, beiden sinds 1998 gevestigd in winkelcentrum Arena Den Bosch, gaan uitbreiden.

Albert Heijn en Bart Smit, beiden sinds 1998 gevestigd in winkelcentrum Arena Den Bosch, gaan uitbreiden.

Bart Smit heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten van 5 jaar. Medio juli 2015 verhuist Bart Smit naar een grotere unit met een oppervlakte van 415 m² in Arena Den Bosch. De ruimte die Bart Smit achterlaat wordt aangehuurd door het ernaast gevestigde Albert Heijn.

Ahold heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten van 10 jaar voor de unit in Arena Den Bosch met een oppervlakte van 1650 m². Ahold zal in het najaar van 2015 aanvangen met de verbouwing.

Tijdens de verbouwing zal de bestaande Albert Heijn worden uitgebreid met een oppervlakte van 220 m². De supermarkt wordt omgebouwd naar de nieuwste Albert Heijn formule.

Beide transacties, met Ahold en Bart Smit, vinden plaats in een periode dat winkelcentrum Arena in de binnenstad van Den Bosch een ingrijpende facelift ondergaat die in juli 2015 zal worden afgerond. Zo worden alle gevels voorzien van nieuw natuursteen en zal de gehele inrichting worden vernieuwd. Aberdeen kocht het winkelcentrum in 2010 van een fonds van Pramerica.

Aberdeen Property Investors The Netherlands heeft deze transacties zelf tot stand gebracht namens het Aberdeen European Balanced Property Fund.

Gerelateerde artikelen: