Borghese en KWP starten bouw Landgoed Voorlei in Leidschendam-Voorburg

Ontwikkelaars Borghese Real Estate en KondorWessels Projecten zijn gestart met de bouw van woningbouwproject Landgoed Voorlei.

In het groene woongebied in Leidschendam-Voorburg ontwikkelen zij zo’n 325 woningen. De bouw van de eerste fase van Landgoed Voorlei is begonnen. De nieuwbouwlocatie ligt tussen Voorschoten en Leidschendam en daarmee op korte afstand van steden als Den Haag, Leiden en Rotterdam. Het parklandschap meet ruim dertig hectare.

Groen en gevarieerd

Landgoed Voorlei is verdeeld in negen groengebieden, elk met eigen type woningen, architectuur en groensferen. Het woningaanbod varieert in omvang en prijsklassen: van royale herenhuizen en geschakelde woningen, halfvrijstaande en vrijstaande villa’s tot luxe appartementen en penthouses. Ook zijn er bouwkavels beschikbaar waar eigen ontwerpen de ruimte krijgen.

In Het Lint is fase 1 van de bouw gestart. Hier worden in totaal 27 woningen gebouwd door ThuisinBouwen. De Boomgaard omvat 19 geschakelde woningen, gebouwd door Kroon & De Koning en ThuisinBouwen. De bouw van de eerste fase van de Boomgaard start binnenkort.