Omzet Rosada met 12% gestegen

De omzet van Rosada Fashion Outlet in Roosendaal steeg vorig jaar met 12% ten opzichte van het jaar ervoor.

De omzet van Rosada Fashion Outlet in Roosendaal steeg vorig jaar met 12% ten opzichte van het jaar ervoor.

Vorig jaar steeg de omzet ook al en nam het aantal bezoekers ook toe. Resolution Real Estate is de eigenaar van het centrum, Stable International de manager.

Rosada is momenteel ruim 15.000 m² groot en telt 60 winkelpanden die bijna allemaal verhuurd zijn. Afgelopen juli werd een begin gemaakt met de bouw van de 2e fase van Rosada. In totaal wordt het centrum met 45 winkelpanden uitgebreid. Bovendien heeft de eigenaar fors en extra geïnvesteerd in de vernieuwing van het openbaar gebied in de bestaande fase, zodat de gehele Fashion Outlet een nieuwe look en feel krijgt.

‘De afgelopen jaren hebben we een enorme groei doorgemaakt in zowel bezoekers, omzet als bezettingsgraad’, aldus Gerben Boomsma, directeur van Stable International Outlet Management. ‘De reacties op deze uitbreiding zijn dan ook zeer positief. Het verhuurpercentage verloopt volgens verwachtingen en de interesse neemt toe naarmate de bouw vordert.’ In februari worden de eerste winkels aan de merken opgeleverd. Het is het streven om het nieuwe, uitgebreide Rosada Fashion Outlet 1 mei 2016 te openen.

Rosada Fashion outlet werd in 2006 geopend en sinds 2010 is Stable International verantwoordelijk voor het management.